Team Bo Westergaard

Enderlig seier til folkehesten Divided Love!

En frisk og opplagt Divided Love(bildet) kunne fredag kveld få vise hva som bor i henne. Folkehesten gjorde sin tredje start for sine mange eiere, og hun innfridde på en svært god måte der hun vant på tiden 14,4 over 2100 meter med Tom Erik Solberg i vogna. Den flotte hoppa har slitt med halsproblemer og har ikke fått det til i løpene. Denne gang var hun frisk og åpnet de første 500 meter på 09,5 og de første 1000 meter på raske 11,3. Divided Love holdt stilen helt inn og tok en enkel seier for 1000 fornøyde andelseiere.

Tooltime debuterte i vår regi denne fredagskvelden og det gjorde hun på beste måte med en flott seier. Hoppa så lenge ut til å skulle få problemer med å komme ut fra volten, men en svært dyktig Tom Erik Solberg klarte å løse en nesten umulig oppgave. Med galopp fra start klarte ekvipasjen å hente seg inn og tok tilslutt en enkel seier.

Punktum Skalflex var tilbake i banen med kusk Kai Johansen og sammen gjorde de på ny en flott innsats. Punktum fikk en litt for lang reise frem til lederen for å kunne vinne, men hun avsluttet i stor fart og kunne hente hjem en finfin andre plass.

Siste hest ute fra stallen var Afrodisiac som dessverre galopperte seg vekk ut på oppløpet.

Vi gratulerer alle eiere og ikke minst oppassere Maja Nybråten og Anette Skårnes med en flott jobb med hestene!