Team Bo Westergaard

Helgens opp og nedturer!

En hektisk helg er tilbakelagt og vi kan se tilbake på en helg med varierende resultater. Teamet var på farten i hele tre land, der vi hadde hester til start i Sverige, Norge og Danmark. Lørdag tok vi turen med tre hester til Åby der vi på forhånd dessverre måtte stryke mye betrodde Soho på grunn av sårskade. Tilbake på startstreken sto Fordaluvachocolate, Golden Feline og Jaccaroo som alle var i galopphumør. Olympiatravet ble for vår del en stor nedtur og vi reiste hjem med tre disk i bagasjen.

Dagen etter startet vi med blanke ark og rettet blikket mot Jarlsberg i Norge og Odense i Danmark. Ruth Reerstrup og Sigma Vang var ute i Dansk Mesterskap for hopper der Ruth var en av forehåndsfavorittene. Ruth fikk en innledning i tredjespor i 07-tempo før hun overtok og fortsatte å dra unna. Første 1000-meter åpnet hun i 11-fart og hun måtte se seg slått på de siste meterne. Vant gjorde hennes gamle stallvenninne Premance Simoni. Vi gratulerer Team Hamre og eier Torleif Sele med en flott seier. Sigma Vang galopperte seg dessverre vekk i starten. Ruth endte på en god tredje plass etter et tøft løp.

Samme kveld fikk teamet en stor opptur på Jarlsberg travbane. Vi kunne reise hjem med tre flotte seire til Nelson Nora, Deweyscamper og Charisma K.W . Adam W og Anne Mona gikk inn til to flotte andre plasser og Flying Credit S.S ble godkjent i prøveløp. Dessverre galopperte Dorothea og Balanciaga og begge ble disket. Alt i alt ble det en veldig bra kveld for teamet der Nelson Nora (bildet) og Deweyscamper imponerte oss mest.

Vi gratulerer eiere og oppassere med flotte prestasjoner og oppturer denne helgen. Eierne og oppassere som fikk en stor nedtur trøster vi med at vi kommer helt klart sterkere tilbake!