Team Bo Westergaard

Sommer, sol og flinke unghester!

Endelig er et av årets store høydepunkt i gang. Jarlsberg grand prix uken startet på beste vis med strålende sol, flotte unghester, fantastisk mottagelse av Jarlsberg og ikke minst gode resultater. Torsdag sto også i unghestenes tegn der vi hadde med oss åtte hester til start.

Første mann ut var I`m on fire som debuterte for oss og gikk inn til en tredje plass på tiden 18,2 over 2100 meter. En bra prestasjon, men hun manglet det siste for å kunne få toppkarakter. I`m on fire

vil med dette løpet i kroppen gå hakket frem til neste start.

Caprino B.R gikk igjen et flott løp og endte på en finfin andre plass bak en svært opplagt Osceola. Caprino landet på tiden 13,0 over 2100 meter og viser at formen er på vei tilbake.

I det tredje løpet stilte Balenciaga på startstreken men galopperte på oppløpet og var sliten etter en sykdomsperiode. Hun kommer sterkere tilbake.

I det fjerde løpet ble det dobbeltseier til stallen der S.J`s Photo-sønnene presterte på topp. Photo Lavec (bildet)tok enkelt hånd om teten og ble sittende helt inn til målstreken. Photo la på til sin andre strake seier sammen med sin makker Eirik Høitomt og vant på tiden 15,3 over 2100 meter. Ultimate Photo endte rett bak Photo Lavec og gikk igjen et strålende løp og ble nummer to på tiden 15,4.

Charisma K.W. ble sittende bom fast i tredje innvendig og fikk aldri se dagens lys. Den flotte Kadabra-hoppa satt med krefter igjen som vi forhåpentligvis har spart til neste gang. Charisma fikk en flott fjerde plass på tiden 15,6.

Siste mann ut var hoppene Flyingcredit S.S og L.H Celestine. Flyingcredit endte på en godkjent femte plass på tiden 17,4. L.H Celestine endte lengre ned på premielisten.

Fredag er vi tilbake i sommerbyen med et busslast av hester, noe hele teamet gleder seg til.

Bilde: hentet fra www.hesteguiden.com