Team Bo Westergaard

Tre tøffe damer!

En sjelden gang tar vi den lange turen over fjellet for å delta på V75-omgang på Bergen travpark. Denne lørdagen var vi igjen på plass med seks hester på bussen, fire flotte damer og to fine karer.

Wayne var først mann ut og han fikk fullt godkjent etter å ha måtte gå litt for tidlig ut i tredje spor. Den røde vallaken gikk inn til en fin andre plass på tiden 18,0 over 2100 meter på en tung bane.

Så var det damenes tur og de møttes alle fire i et og samme løp. Golden Feline, Dreaming Princess, Soho og Sigma Vang skulle ut å kjempe om 70 000 kr og heder og ære i DNT`S hoppeserie. Det kunne nesten ikke endt bedre da vi dekket trippelen med stallens hester. Soho var først over målstreken og beviste at hun er «back in buisiness» etter en god løpspause. Neste oppgave for hoppa blir et hoppeløp på Olympiadagen. Dreaming Princess hentet hjem andreplassen og gikk igjen et sterkt løp etter et løp ute i sporene.  Golden Feline gikk kanskje det beste løpet av alle der hun gikk i tredje spor hele siste runden og kjempet seg inn til en tredje plass rett bak stallvenninene. Sigma Vang ble sittende langt bak etter å ha blitt hindret fra start og endte uten premie.

King Creole E.P fikk dessverre galopp bak startbilen og tok den lange turen hjem uten å få delta i løpet.

Alt i alt var vi svært godt fornøyd og vi kunne ta den lange turen hjem med et smil om munnen. Hestene viser gode resultater om dagen og teamet får nå uttelling for mange arbeidstimer og godt arbeid på stallen. Vi er stolte av å ha et hardarbeidende team som virkelig leverer varene! Vi gratulerer eiere og oppassere med noen fine resulater denne lørdagskvelden.

Bilde: Soho og oppasser Elise Holt etter lørdagens seier.